• Serbia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rešenje za vaše poslovanje

Najbolja Bisnode rešenja za banke

Bisnode proizvod

BONITETI.RS

Boniteti.rs je jedinstveni i regionalni bonitetni servis koji sadrži više od 30 miliona bonitetnih izvještaja iz 24 europske zemlje. Na jednom mjestu možete oceniti uspešnost preduzeća, analizirati poslovanje i likvidnost, pratiti disciplinu plaćanja Vašeg partnera.

Više

Bisnode proizvod

POSLOVNA.RS

"Poslovna.rs je vodeći poslovni portal koji nudi jedinstven i potpuni pregled srpskog tržišta. Više od 975.000 privrednih subjekata, od toga preko 483.536 aktivnih, 686.000 preduzetnika, njihovu povezanost, finasije, likvidnost, kreditni limit, kreditnu maržu, suđenja, finasijski lizing... "

Više

Bisnode proizvod

Portfolio Intelligence za finansije

"Inovativni alat koji nudi brz, struktuisan i analitički uvid u portfolio klijenata i dobavljača. Prilagođen je potrebama finansija, jer uključuje sistem za upozoravanje, monitoring, praćenje i otkrivanje moguće insolventnosti i blokade preduzeća."

Više

Bisnode rešenje

SMART VISION

Smart Vision, jedinstveni makroekonomski alat, namjenjen je svima koji u svakodnevnom poslovanju imaju potrebu praćenja aktuelnog stanja srpske ekonomije. Analizirajte. Upoređujte. Uočite trendove.

Više

Bisnode rešenje

AAA SERTIFIKAT

Dokažite svoju stabilnosti i izvrsnost u poslovanju! Sertifikat bonitetne izvrsnosti je najviša ocena poslovnog subjekta, bazirana na skandinavskoj metodologiji. Da li ste i vi u 2% naboljih kompanija u Srbiji?

Više

Bisnode proizvod

IBON.RS

IBon je neophodan proizvod za male i srednje kompanije, jer omogućava veoma jednostavno i brzo sliku srpskih preduzeća.

Više

Bisnode partner

D&B

Bisnode kao najveći partner Dun & Bradstreet, koji je vodeći svetski dobavljač poslovnih informacija, pruža informacije o poslovanju za više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja širom sveta .

Više