• Serbia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rešenje za vaše poslovanje

NAJBOLJA REŠENJA ZA FINANSIJE

Bisnode proizvod

BONITETI.RS

Boniteti.rs je jedinstveni i regionalni bonitetni servis koji sadrži više od 30 miliona bonitetnih izvještaja iz 24 europske zemlje. Na jednom mjestu možete oceniti uspešnost preduzeća, analizirati poslovanje i likvidnost, pratiti disciplinu plaćanja Vašeg partnera.

Više

Bisnode proizvod

PORTFOLIO INTELLIGENCE

Idealano rešenje za dnevno praćenje i analizu partnera po vaših karekteristikama.Korisnicima razumljiv i inovativno rešenje koje omogućava brz i strukturirani uvid u portfolio klijenata i dobavljača.Obeveštenja na vreme o svim promenama.Smanjite rizik poslovanja.

Više

Bisnode rešenje

AAA SERTIFIKAT

Dokažite svoju stabilnosti i izvrsnost u poslovanju! Sertifikat bonitetne izvrsnosti je najviša ocena poslovnog subjekta , zasnovana na skandinavskoj metodologiji . Može li i Vaše kompanija biti nosilac?

Više

Bisnode proizvod

IBON.RS

IBon je neophodan proizvod za male i srednje kompanije, jer omogućava veoma jednostavno i brzo sliku srpskih preduzeća.

Više

Bisnode rešenje

SERVISI (rešenja po meri)

On - line sistem za optimizaciju vašeg poslovanja, prilagođen vašim potrebama. Jednostavna integracija koja ne zahteva pokretanje instalacioni program. Ažurirani podaci.

Više

Bisnode partner

D&B

Bisnode kao najveći partner Dun & Bradstreet, koji je vodeći svetski dobavljač poslovnih informacija, pruža informacije o poslovanju za više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja širom sveta .

Više

Bisnode proizvod

POSLOVNA.RS

Znanje je moć, a prednost je znati ono što ne znaju drugi. Da biste uspeli u poslu budite smeli, budite drugačiji i budite prvi.

Više

Bisnode proizvod

BONITETNI IZVEŠTAJ

Bonitetni izveštaji su namenjeni svima koji žele kvalitetne podatke tako da mogu doći do bitnih odluka u roku od nekoliko minuta. Jedan klik je sve što je potrebno da analizirate svog partnera ili da kreirate izveštaj za predpostavljenje.

Više