• Serbia
  • Group
Potražite najbolje Bisnode rešenje za vaše poslovanje

Najbolja Bisnode rešenja za mala i srednja preduzeća

Bisnode proizvod

BONITETI.RS

Boniteti.rs je jedinstveni i regionalni bonitetni servis koji sadrži više od 30 miliona bonitetnih izvještaja iz 24 europske zemlje. Na jednom mjestu možete oceniti uspešnost preduzeća, analizirati poslovanje i likvidnost, pratiti disciplinu plaćanja Vašeg partnera.

Više

Bisnode proizvod

PORTFOLIO INTELLIGENCE

Inovativn i pouzdan analitički instrument, obavezno rešenje za svaku malu i srednju firmu. Omogućava upravljanje odnosima sa klijentima i poslovnim partnerima, dnevno praćenje, kvalitetna analiza i detalja revizija na portfolio svojih klijenata, dobavljača i partnera.

Više

Bisnode rešenje

AAA - sertifikat

Planirate li proširenje na nova tržišta? Sa međunarodno priznatim sertifikatom AAA povećajte kredibilnost kavše komanje i svoju konkurentnost. Sertifikat kao najvišom ocenom kompanjije dokazuje da ste pouzdan poslovni partner.

Više

Bisnode rešenje

SERVISI (rešenja po meri)

On - line sistem za optimizaciju vašeg poslovanja, prilagođen vašim potrebama. Jednostavna integracija koja ne zahteva pokretanje instalacioni program. Ažurirani podaci.

Više

Bisnode partner

D&B

Bisnode kao najveći partner Dun & Bradstreet, koji je vodeći svetski dobavljač poslovnih informacija, pruža informacije o poslovanju za više od 250 miliona kompanija iz 220 zemalja širom sveta .

Više

Bisnode proizvod

POSLOVNA.RS

Znanje je moć, a prednost je znati ono što ne znaju drugi. Da biste uspeli u poslu budite smeli, budite drugačiji i budite prvi.

Više

Bisnode rešenje

Bonitetni izveštaj

Bonitetni izveštaji su namenjeni svima koji žele kvalitetne podatke tako da mogu doći do bitnih odluka u roku od nekoliko minuta. Jedan klik je sve što je potrebno da analizirate svog partnera ili da kreirate izveštaj za predpostavljenje.

Više